Trimis: Fri Jul 25, 2008 9:02 am Titlul subiectului: Ne unesc fotbalul si imobiliarele
Incepand cu aceasta toamna, veti remarca prezenta publicitara a ImoMarket pe cateva dintre site-urile suporterilor echipelor romanesti de fotbal.
Am ales acest mijloc de promovare reciproca datorita pasiunilor si interesului deosebit de care se bucura atat sportul rege cat si tranzactiile imobiliare.
Din dorinta de a fi cat mai impartiali, vom incerca sa conferim acestor promovari reciproce un caracter cat mai obiectiv cu putinta, in sensul ca am incheiat si vom incheia parteneriate cu echipe si galerii de suporteri pe care le admiram dintr-unul sau mai multe motive bine definite, fara a cadea in patima fanatismului sau urei inter-cluburi.
Speram ca in acelasi timp sa contribuim la promovarea unei etici sportive ireprosabile, intr-un mediu care actualmente este departe de ceea ce ar putea si ar trebui sa fie.
Iata in continuare lista parteneriatelor incheiate:
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi rãspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum